Updates

New champion!

Ville got a new title on March 1. Amongst 90 labradors he won the open class and won the CC as third best male of the day at the Swedish Spaniel & Retriever club show in Moheda, Sweden. We are so happy, he is such a joy. He can now title himself SweShCh NordicW-15 FolliesFortsätt läsa ”New champion!”

Det går inte att leva utan dem

Så äntligen efter 1,5 år utan amerikansk cocker spaniel i huset, så har vi äntligen en ny liten amris hemma. Vi har saknat våra amrisar varje dag. Till slut kom vi till insikt, att det inte går att leva utan dem. Doris som hon kallas är barnbarn till Ch Eatons the Batman och det känns fantastiskt. PatricFortsätt läsa ”Det går inte att leva utan dem”

Grattis EsaPekka 10 år

 Självklart firas han med tårta och presenter. ”Tårtan” är gjord på leverpastej och Frolic 🙂 !!

Stolt över resultat på Stockholms internationella utställning 2015 

Är så stolt över resultatet på utställningen i Stockholm 13 december. Follies Wilson vann unghundsklassen, blev bästa hane med cert, CACIB och BIM. Ville får nu också titulera sig Nordisk Vinnare 2015 och har en inbjudan att delta på Crufts 2016, tillsammans med sin pappa Ch Follies Voyager. Labnova Salty Zaga Fairytale gick i öppenFortsätt läsa ”Stolt över resultat på Stockholms internationella utställning 2015 ”

En vanlig dag..

Vi har en egen vinterstudio, även om vintern mest har lyst med sin frånvaro i år. Kanske kan den mest kallas för cigarrum i det fria. Hur som helst har husbonden myst med en cigarr i labradorernas sällskap (såklart) idag.      Det var ganska kallt, men ändå vårigt. Jodå, en labbe i soffan och enFortsätt läsa ”En vanlig dag..”

Follies Wilson
Follies Wilson, 8 mån/mths

Ville lyckades fastna på bild

Efter en hektisk höst med många domaruppdrag, så har dagarna inte varit många då det har varit lite sol och kameran har kommit fram. Äntligen har vi fått en bild på Ville, han är 8 månader på kortet.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Follow my posts, fill in your e-mailaddress and send.

%d bloggare gillar detta: