Nu är valparna här

Den 14 september föddes två amerikanska cockerspanielvalpar hos oss här på Stora Väsby. I många år har Eatons kennel haft paus i uppfödningen men nu, när vi finns på landet igen, är det en stor lycka för oss att få se valpar födas, växa upp och följa dem genom livet igen. Det är en ynnest.

Det är Doris, Ch. Cold-Case Yours to Keep, första kull och hon sköter sin sysslor exemplariskt. Det är två små prinsar, en svart och en black & tan. Här kommer några bilder, men de är ju ännu så små och de har varken öppnat ögonen eller öronen. Ska försöka lägga upp bilder vart efter de växer.

2 dagar gamla
Doris har paus. Hon luftar sig lite.

Här hittar du mer information om kullen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.