Jippi, vilken utställningspremiär!

photo Håkan Dahlin

Efter 1,5 års uppehåll genomfördes den första hundutställningen i Västerås den 17 juli 2021. Våra ungdomar som hittills aldrig har varit på utställning på grund av pandemin fick göra premiär.
Jag är väldigt stolt över vår ”chokladbit” Wallwein´s Roaring Meg (US Ch Big Skys Stone Kutter – SE JV-19 Wallwein’s Il Sassi Rosso) som vid 16 månaders ålder debuterade med att bli bästa tik med cert, nordiskt cert och BIM.

photo Håkan Dahlin

Eatons Royal Crown (DK V-19 Kungsljuset Rodeo Drive – SweShCh Cold-Case Yours to Keep) debuterade också, bara 10 månader gammal. Efter ett uppehåll på 13 år i uppfödargärningen så föddes en kull amerikanska cocker spaniel valpar under förra året. ”Abbe” stannade hos oss och det känns extra roligt att få visa upp sin egen uppfödning. Han vann juniorklassen med Ck och blev 3:e bästa hane.

Tack för alla grattis under dagen!

Det var en extremt varm dag med cirka 30 graders värme och nästan ingen skugga alls på utställningsplatsen. Så husse och Meghan åkte till sjön och tog en simtur på kvällen.
Det var hon värd.