Sommaren är här

Underbara årstid. Visst är det underbart att kunna vara ute och umgås och göra roliga saker tillsammans med de fyrbenta den här tiden på året. Här är ett axplock från några tillfällen hos oss. Bara Labbar denna gång. Cocker-bilder kommer vid senare tillfälle. Trevlig sommar!

2 reaktioner till “Sommaren är här

  1. Hej Mikael! Jag kommer ihåg er, även om ni hade mest kontakt med min mamma. Så roligt att höra ifrån er. Jodå det är min mamma med rollator. Hon har väldigt svårt att gå nu för tiden. Mamma och pappa har inga hundar alls kvar hemma. Jag ska hälsa dem så gott från er.
    Vem vet det kanske blir några valpar i framtiden, då jag och min man har flyttat ut på landet. Må så gott! Hälsningar Anna

  2. Härliga bilder. Om det är Birgitta på bilden med rollator så hälsa henne så mycket från Mikael och Lasse. Vi köpte vår kära ”Totte” Eatons Evian Coler av henne. En buse av de grader men som blev legendarisk i hela vår bekantskapskrets. Alla minns fortfarande Totte, den stora gentlemannen som syntes och hördes.
    Vi har flyttat till Skåne har ingen ny hund pga handikapp i familjen men vem vet, Kanske när jag går i pension.
    För alltid Labbar i mitt hjärta. Mvh Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.